Ne želim igrati

Si želiš F.R.E.S.H. sporočilo samo zate?
Zavrti kolo in odkrij
* Kolo lahko zavrtiš le enkrat.
O metodi
SPOZNAJ ME 2018-11-15T11:31:55+00:00

O MENI

Poslanstvo

Zase včasih kar težko najdemo besede “kaj je moje poslanstvo”, ane?

Moje poslanstvo je, da pomagam mamam podjetnicam, tebi, da si upaš izstopati in privabiti prave stranke (take, ki cenijo tvoj trud in so ti pripravljene plačati vnaprej).

Zakaj pomagam ženskam, ki si želite posel, ki vam bo omogočal uresničiti sanje, da si same razporejate delovni čas in ste več z družino na potovanjih)?

Želim ti pokazati krajšo pot do tega, da lahko uresničiš svoje sanje in to ob svoji družini (in kljub temu, da si večinoma sama za vse, ker je mož veliko službeno odsoten).

Ni treba, da bi morala za to, da postaviš svoj biznis, delati še več kot v službi in za to žrtvovati svoje zdravje in čas za družino, ki ti veliko pomeni.

Mogoče imaš občutek, da točno veš, kaj moraš narediti (v teoriji ti je vse jasno), a se kar ne zmoreš premakniti z mrtve točke.

Vse je ok, če te stiska in te dajejo dvomi, ko stopaš iz svoje cone udobja (pravzaprav, če te ne bi, ko delaš spremembo, bi bila še vedno v coni udobja).

Jaz rečem, da je čas, da si za spremembo obuješ visoke petke in vržeš stran tiste udobne, ponošene čevlje, ki si jih sita.

Sprosti se, potrebuješ le drugačen pristop in pravo podporo, da boš korak na novo stopničko naredila samozavestno in z jasno sliko (s postavljenimi prioritetami in fokusom, da se jih boš tudi držala).

Kako vem, kako se počutiš?

Ker sem bila sama na istem.

Ko sem pustila službo in se podala v čisto druge vode (iz financ v aromaterapijo in naravno kozmetiko, zdravo prehrano), sem bila prepričana, da bom v 1 letu postavila posel.

In ni se izteklo tako, kot sem pričakovala. Čeprav sem finančnica po izobrazbi, nisem imela podjetniških znanj, ki delujejo danes.

In predvsem ne miselnosti, ki bi mi dala zaupanje vase, ki je na novem začetku tako pomembna.

Mislila sem, da da rabim samo znanja o promoviranju na FB in drugih omrežjih + navodila za gradnjo mejling liste.

S ciljem, da bom dosegla čim več potencialnih strank.

In sem ugotovila, če hočem pomagati vsem, ne pomagam nikomur, ker moje sporočilo ni bilo jasno in v tej obilju ponudbe nisem dosegla svojih strank (jaz sem pa mislila, da spletna orodja ne delujejo zame).

Prav tako sem sama sebe podzavestno blokirala s prepričanji in dvomi:

saj kdo sem pa jaz, da bi mi uspelo; 

če hočem biti uspešna, bom morala garati več kot prej v službi,

jo,j če se izpostavim na spletu, se mi bodo posmehovali,

ne morem toliko računati, kaj bodo pa drugi rekli,

Ko sem imela vsega dovolj, sem sprejela odločitev, da bom naredila vse, da uresničim svoje sanje in izpolnim poslanstvo in tako so mi na pot prišli pravi ljudje.

Investirala sem v nova znanja (čeprav me je stiskalo, ko sem prvič investirala več kot 1000 eur vase, v znanje in NE direktno za posel).

Nova znanja sem stestirala v praksi, ugotovila, kaj deluje zame in danes sem samozavestna v tem, kar predajam naprej ( čeprav me je bilo na začetku čist’ groza izpostaviti se že s fotko, kaj šele videom).

Tega občutka lahkotnosti in samozavesti si želim tudi zate (čeprav mogoče še dvomiš vase in ne vidiš še vseh svojih potencialov) in to je tudi moje vodilo – da ti pokažem, da je mogoče!

Začni TUKAJ, da boš začutila, da je mogoče tudi zate 🙂

V kaj verjamem?

  • da se vse zgodi z razlogom, tudi če na prvi pogled zgleda grozno in se vprašaš “zakaj se to dogaja ravno meni, zakaj mi ne ‘rata’ ”

  • da lahkotnost v kombinaciji z neomajno vero (torej vztrajnostjo) prinese lepa presenečenja, ki naredijo naša življenja bolj polna in živa,

  • da je pravi trenutek ZDAJ (ko sem v dvomih, se vprašam “Kdaj, če ne zdaj?“)

  • da je včasih potrebno “skočiti v neznano”, čeprav je strah velik in ne veš, kaj vse se lahko zgodi (rajši se vprašaš “kaj vznemirljivega se mi lahko zgodi?”)

  • da je narava mogočen zdravilec, ki s svojimi “super izdelki” pomaga dvigniti odpornost, sprostiti po napornem dnevu, navdihniti za več energije in kreativnosti, da se počutiš bolj ženstveno in seksi…in še veliko več 🙂

Vsa svoja znanja sem združila v metodo f.r.e.s.h., ki ti bo pomagala pri tem, da postaneš še bolj >>>  

                      F-ree (svobodna)
                      R-elaxed (sproščena)
                      E-nthusiastic (navdušena)
                      S-eductive (privlačna)
                      H-appy (vesela)

Brezplačna e-knjiga

5 korakov do tega, da prenehaš z odlašanjem in greš v lahkotno akcijo kljub dvomom in strahovom
NAROČAM E-KNJIGO
Preizkusi srečo in zavrti kolo!
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...