Ne želim igrati

Si želiš F.R.E.S.H. sporočilo samo zate?
Zavrti kolo in odkrij
* Kolo lahko zavrtiš le enkrat.
O metodi

Si na točki, ko tuhtaš, pa se še vedno ne moreš odločiti, da bi pustila službo?

2018-08-24T12:32:23+00:00

Če si tudi ti na točki, ko tuhtaš pluse in minuse v glavi, razumsko, vsi notranji občutki ti pa govorijo nekaj drugega, potem je tale video kot nalašč zate.

Ravno na zelo podobni točki sem se znašla jaz, zato sem se odločila, da bom delila ta primer s tabo, ker vem, kako je lažje, če slišiš iz ust nekoga drugega. In takrat si rečeš: ˝Ja, to je to!˝

Meni se je to zgodilo včeraj, ko sem govorila s svojo prijateljico Leno iz Kalifornije. Že kar nekaj časa imam 4-mesečni program, ki ga nikakor ne morem VEČ promovirati, niti ponujati. Spraševala sem se, kaj se dogaja, to je moj program za 3.000€. V resnici ga nikakor nisem več čutila, poudarek na ˝nisem ga VEČ čutila˝.

Vprašala sem se, kaj naj naredim. Logičen odgovor bi bil: ˝Halo, Melita, kaj sploh razmišljaš, loti se, promoviraj, itd.˝

Jaz pa vem, da kadar se nekaj trudim, kadar hočem nekaj na silo, da takrat ne bo nič iz tega. To sem se zdaj že naučila in neham takoj, ko začutim, da to ni to.

Včeraj sva govorili online in mi je začela razlagati, da ima ona svoj 3-mesečni program, ki ga sploh ne čuti več in da razmišlja o tem, da bi ga kar pustila. Olajšano sem ji rekla, da sem sama na istem in da sem vesela, da obstaja še nekdo, ki si upa to izreči tudi na glas.

Da sem vesela, da imam v takih trenutkih ob sebi nekoga, ki me popolnoma razume. S prijateljicami je vendarle nekoliko drugače kot pa z osebo, ki je tako kot ti v biznisu, postavlja nove zadeve, ima velike cilje, ambicije in pa tudi razume kako je, ko se nekaj ‘zakvačka’. Včeraj mi je res popolnoma odleglo in sem se odločila, da ta program zaprem, umaknem.

Kaj pa zdaj?

To, kar je moja srčna strast in v čemer res uživam, je pa moja F.R.E.S.H. akademija (skupinski program za ženske, v katerem dobiš vse na enem mestu, da si boš upala na na svoje). V juniju smo zaključile polletni program in meni je to kot moj tretji otrok, ker ga res čutim. Odločila sem se, da kar je daljših programov, je to to.

Zakaj?

Punce imajo top rezultate, povezale so se med sabo, res so super skupinica, so prav take stranke, ki sem si jih vedno želela in zjutraj prav komaj čakam, da se priklopim na računalnik in jim pomagam. Vsak dan smo skupaj v skriti skupinici, na 14 dni imamo module. One so se res povezale med sabo in tudi sodelujejo med sabo (ter si posledično več upajo).

Tudi sama sem svoje mastermind partnerje spoznala, ko sem se jaz odločila za kakšna izobraževanja. Popolnoma drugače je, ko takšno žensko tudi spoznaš, žensko, ki je investirala vase, recimo 1000€, 2000€, 3000€…

Ona te razume, kaj pomeni investirati in ona tudi ve, da ni poti nazaj. Prav to pa jo mogoče razlikuje od prijateljice, ki je bila mogoče samo na eni delavnici za npr. 50€. S tako skupino potem potekajo tudi popolnoma drugačni pogovori.

Prav to razmišljanje sem hotela danes deliti s tabo, če si slučajno tudi ti kje na točki, kje bi, kako bi, itd.

Skrivnost je: ČUTILIZACIJA – odloči se za tisto, kar čutiš. Jaz lahko o F.R.E.S.H. akademiji lahko govorim ure in ure, ampak bistvo ni v F.R.E.S.H. akademiji, ampak v tem, kakšne rezultate imajo punce.

S tabo bom delila tudi primer, ki je mene najbolj fasciniral. Freshka, ki je že imela svoj biznis, ga ni čutila več, prav hotela ga je že zapreti. Bila pa je odločena, da bo naredila spremembo, to je bila prioriteta številka 1. Na prvem mestu je odločitev. Bila je brez ideje, brez vsega – čemur jaz rečem ˝v črni luknji˝. Res sem ponosna nanjo in na vse moje Freshke. V pol leta je dosegla nemogoče – doregistrirala je že novo dejavnost, s tem da na začetku sploh ni niti vedela, kaj bi, hkrati pa tudi že rezervirala svojo prvo dvorano. V pol leta še jaz nisem pričakovala takšnih rezultatov.

Toliko za danes 🙂

Poklikaj TUKAJ, če svojega biznisa ali svoje službe ne čutiš več,

kot da si to prerasla, da dobiš zelo konkretne napotke, kako se tega lotiš v praksi.

Brezplačna e-knjiga

5 korakov do tega, da prenehaš z odlašanjem in greš v pravo akcijo kljub dvomom in strahovom
NAROČAM E-KNJIGO
Preizkusi srečo in zavrti kolo!
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...