Ne želim igrati

Si želiš F.R.E.S.H. sporočilo samo zate?
Zavrti kolo in odkrij
* Kolo lahko zavrtiš le enkrat.
O metodi

Si ambiciozna, a na mrtvi točki?

2018-06-20T13:38:22+00:00

Ali se ti zdi, da ima dan premalo ur za vse, kar želiš uresničiti?

In si sploh ne predstavljaš, da bi v svoj urnik še kaj dodala, sploh ker si v službi na odgovornem mestu, ki ti vzame veliko energije, da dostikrat domov prideš nervozna in živčna.

Hkrati pa te občutek, da stagniraš, ostajaš na mrtvi točki, kar mori in čutiš, da je prišel čas, da nujno nekaj spremeniš.

“Kje naj pa začnem? Rada bi počela več tistega, kar me res veseli. Ko delam stvari za moj ‘gušt’, nisem nikoli utrujena, dobim še nov zagon.”

To velikokrat slišim od svojih strank in seveda potem je čas za konkreten načrt, kako začeti graditi biznis ob službi (ja, jaz sem najprej pustila službo in potem začela, vem pa, da ni nujno, da je tvoja pot enaka).

Vem, kako je bilo pri meni včasih, ko sem si naredila plane, zastavila cilje, jih lepo napisala v blok, vse ‘po pravilih’, tako kot naj bi bilo v teoriji.

Praksa?

Cilji so ostali lepo napisani, jaz sem pa vmes našla vse drugo, od motivacijskih videov, webinarjev, knjig, ki jih moram prebrati, delavnic, na katere nujno moram iti, da res dobim dovolj znanja.

Ti zveni znano?

Ja, dokler najdeš čas za vse drugo vmes (za kar globoko v sebi veš, da je le odlašanje), takrat se kaj bistveno ne bo spremenilo v tvojem življenju.

Povedano po resnici, če nič ne spremeniš, gre še na slabše (zaženi alarm že sedaj, sploh če se ti stres že pozna na zdravju).

Ko se boš sama pri sebi 100% odločila, to je to, danes začnem (ja, danes, ne jutri), takrat boš dobila motivacijo in prave ljudi naproti.

Kar ne pomeni, da moraš vse sama (kar večina žensk misli, da drugače niso dovolj sposobne).

Da začnemo kar takoj s PRAKTIČNO VAJO, ki ti bo pri tem pomagala (iz teorije v prakso):

In veliko bolj deluje, če si zapišeš, tako, da kar vzemi list in svinčnik 🙂

1. Razmisli, kaj v tvojem dnevu oz. tednu lahko opustiš oz. delegiraš naprej?
recimo, da je to pospravljanje (res bi bilo super, da prideš v pospravljen dom, kjer še prijetno diši, ane?)

2. Komu?
npr. gospodinjska pomočnica 1x na teden (tale zna biti tricky, vem kako je bilo pri meni – občutek, da nisem dovolj sposobna, slaba vest, kaj bodo pa drugi rekli)

3. Kaj pridobim + za kaj jih bom porabila?
2 uri na teden = 1h za masažo + 1 uro za gradnjo biznisa

Kar je najbolj pomembno, dovoli si občutke, ki pridejo na plan, kajti ti isti te znajo ovirati pri poslu (ko boš nehote sama sebe blokirala in se vrtela v začaranem krogu).

Zapomni si, definitivno je tvoja želja uresničljiva (kot npr. da bi delala le 4 dni na teden in bila petke frej), ne misli pa, da moraš vse sama.

Poglej uspešne ljudi, športnike, vsak ima ob sebi trenerja, mentorja, pa ne le enega, ekipo, ki ga spodbuja, zna usmeriti, pokazati pravo pot in najbolj pomembno, pokaže na slepe pege (to so tiste stvari, ki jih pri sebi ne moreš opaziti, ker si toliko v svoji zgodbi).

In če razmišljaš “ne morem si privoščiti” – ja res si ne moreš privoščiti, da žrtvuješ svoje odnose, zdravje, občutke, da te vedno nekaj zaustavlja in da za tebe to ni možno.

Predstavljaj si, kako bi bilo videti v tvojem dnevu, da si osvobojena svojih trenutnih strahov in si stopila na pot, ki si jo želiš in že zjutraj z navdušenjem skočiš iz postelje (in ne s cmokom v grlu).

Da imaš stranke, ki so navdušene, da lahko delajo s tabo, od prijateljic pa dobiš čestitke “Vau, kako ti je pa to uspelo?”

Naslikaj si svojo vizijo in se jo drži, ne glede na vse + v kombinaciji z navdihom in načrtom, ki te bo držal v akciji.

Brezplačna e-knjiga

5 korakov do tega, da prenehaš z odlašanjem in greš v pravo akcijo kljub dvomom in strahovom
NAROČAM E-KNJIGO
Preizkusi srečo in zavrti kolo!
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...