Ne želim igrati

Si želiš F.R.E.S.H. sporočilo samo zate?
Zavrti kolo in odkrij
* Kolo lahko zavrtiš le enkrat.
Napovednik

KLUB Nase.Vase.Zase.

Metoda FRESH 2018-11-15T12:23:37+00:00

O METODI

F.R.E.S.H.

za mame podjetnice – če si na razpotju, kaj sploh želiš delati ali želiš privabiti VEČ pravih strank (take, ki cenijo tvoj trud in so ti pripravljene plačati vnaprej)

O METODI

F.R.E.S.H.

za mame podjetnice – če si na razpotju, kaj sploh želiš delati ali želiš privabiti VEČ pravih strank (take, ki cenijo tvoj trud in so ti pripravljene plačati vnaprej)

FREE: Kako oblikuješ konkretno vizijo za svoj posel in brez odrekanja kreiraš urnik, ki si ga želiš

1. Z metodo FRESH odkrij, v čem si res dobra in kaj te veseli, čeprav še nimaš vseh znanj, ki si jih želiš (življenje je prekratko, da bi čakala na pravi trenutek in da ne bi uresničila svojega poslanstva).

2. Spoznaj, kaj te drži nazaj, da ne narediš prvega koraka, in kako najlaže narediti skok v neznano.

3. Izogni se vrtenju v začaranem krogu in naredi preskok iz tega, da nehaš sama sebe blokirati (čeprav ti je v glavi vse jasno).

4. Okrepi zavest o popolnem delovanju Univerzuma ter izkoriti moč svojih želja (tja, kamor te neznansko vleče), da te prve ovire ne bodo zaustavile (kot npr. birokracija ali tehnične zadeve).

5. Odkrij, kateri podzavestni vzorci te ne podpirajo pri tvojih ciljih ter se nauči, kako jih nadomestiti s tistimi, ki te bodo.

RELAXED: kako postaneš sproščena v svojem telesu in drzna v poslovnih odločitvah

1. Naredi premik v miselnosti ter se nauči premagati strah pred izpostavljanjem v družabnih medijih, da boš samozavestno in z navdušenjem predstavila svoje storitve ter tako začela ustvarjati prihodke.

2. Odkrij, kako se sprostiti pred fotoaparatom ali kamero ter se na izviren način predstaviti novim strankam (ter hkrati opusti strah pred posmehom in negativnimi komentarji).

3. Razvij samozaupanje in občuti svojo vrednost, da boš v dogovorih (osebnih in poslovnih) postavila jasne meje, ki bodo prinesle ugodno rešitev za vse sodelujoče, hkrati pa se ne boš počutila prikrajšana (WIN WIN za vse).

4. Predstavi svoje storitve in produkte na neobičajen način, da boš izstopala v množici in ponudila nepozabno izkušnjo za svoje stranke.

5. Nauči se motivirati se za nove korake, kadar ti ne gre vse po načrtu in se prenehaj primerjati z drugimi v panogi, da boš oblikovala unikatno

ENTHUSIASTIC: kako od rutine do navdušenja, ki izboljša poslovne rezultate in skrajša delovnik

1. Oblikuj načrt, da boš učinkovito organizirala svoj delovnik (sploh če imaš namen delati od doma), da ti bo ostalo dovolj energije in časa za otroke in družino.

2. Ugotovi, kako svoj čas bolj učinkovito investirati v tisto, kar te navdušuje in v čemer si najboljša, ter kako se odločiti, katere stvari delegirati naprej.

3. Odkrij, kako se lotiti pridobivanja novih mejlov in potencialnih strank (sploh če začenjaš iz nič na novem področju zate).

4. Naredi strategijo, ki ti bo mogočila, da se boš počutila, da imaš vse pod nadzorom in bo zastavljena po malih korakih (step-by-step), ki jih boš zlahka dala v prakso in se ne boš čutila preobremenjena.

5. Oblikuj finančni plan (tudi če nisi finančni strokovnjak), ki ti bo pomagal doseči cilje, med drugim tudi to, da si boš privoščila potovanja z družino.

SEDUCTIVE: kako osvojiš skrivnosti dnevnih ritualov za več zdravja, samozavesti in privlačnosti

1 . Oblikuj dnevni ritual, ki te bo navdušil že zjutraj pred službo in poskrbel, da boš na dogodku samozavestno naredila prvi korak do potencialne stranke.

2. Zastavi jasne in navdihujoče cilje s pomočjo mešanic dišečih vonjev, ki ti bodo dali novo energijo, da boš z lahkoto opravila z rutinskimi opravili in papirologijo.

3. Osvoji preproste vaje, s katerimi boš znala postaviti prioritete in se jih tudi držali.

4. Okrepi svoje zdravje in zdravje svojih otrok z naravnimi pripravki, da ti ob raznolikem delavniku ne bo treba delati nadur zaradi bolniške odsotnosti (in da se boš lažje posvetila gradnji svojega posla).

5. Razišči, kaj te še ovira, da ne živiš bolj na polno in da se ti nehajo ponavljajo ene in iste situacije (da ne boš videla samo strahov, ampak priložnosti, ki čakajo nate).

HAPPY: kako se posloviš od stresa in brezvoljnosti ter se še bolj zbližaš s partnerjem in otroki

1. Nauči se posloviti se od hitenja in stresa, da te bodo otroci manj jezili in da boš bolj uživala v skupnem času z družino brez polne glave skrbi.

2. Izboljšaj svoj odnos do sebe, da te negativne misli ne bodo vlekle nazaj v iste navade in se nauči z novim pristopom kreirati nove rezultate (krajši delovnik, delo, ki te veseli…)

3. Okrepi zavedanje o lastni vrednosti, da boš znala postaviti ceno svojim storitvam (in jo bodo stranke tudi pripravljene plačati).

4. Prepoznaj tisto, kar si na tihem najbolj želiš in naredit načrt za uresničitev, da ne boš toliko pod stresom in imela občutka krivde, ko boš investirali čas in denar v svoje želje.

5. Nauči se ustvarjati nove priložnosti za uživanje v vsakem dnevu, da ne boš več čakala le na vikend ali dopust (tako boš ohranjala in izboljšala odnose s svojimi najbližjimi).

Preizkusi srečo in zavrti kolo!
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...