Ne želim igrati

Si želiš F.R.E.S.H. sporočilo samo zate?
Zavrti kolo in odkrij
* Kolo lahko zavrtiš le enkrat.
O metodi
KOMPLIMENTI 2018-10-22T10:37:40+00:00

SABINA (Fresh Akademija)

“Naučila sem se, kako strniti vse, kar znam in zmorem, v paket. “

“Preden sem se vpisala v Fresh Akademijo, sem iskala napotke, kako idejo in srčno željo, da svoje sposobnosti predstavim širši javnosti, spraviti v prakso. Ko sem prišla do nekega “strokovnjaka”, mi je ta ponujal svetovanje,  a je to bilo samo enkratno. Imela sem vedno občutek,  da sem nek kos na tekočem traku,  s katerim  je potrebno pač nekaj narediti. Nikoli nisem dobila pravega odgovora. In vedno,  ko sem zaprla vrata za sabo in želela kaj vprašati…

Beri naprej >

MARJETA (Fresh Akademija)

“V eni uri sva odkrili večino mojih zatičev in blokad”

“Za vpis v Melitin program sem se odločila, ker sem tudi jaz doživela en globok padec na mentalnem nivoju. V nekem trenutku sem doživela strašen odpor do lastnega podjetja, dela v firmi, skratka, občutek, ko ti gre na “bruhanje”, ko se pelješ v službo.

Na srečo sem dokaj hitro dojela, da moram nekaj nujno spremeniti na sebi, v sebi. Melito sem spoznala že prej, ko sem se odločila za skupinski VIP dan. Super celodnevna delavnica, ki mi je dala misliti. Z njenimi enostavnimi metodami in pristopom me je prevzela. Vedela in verjela sem, da mi lahko pomaga tudi naprej, zato sem se odločila, da bom vpis v Fresh akademijo izvedla in tam dobila tudi vse odgovore, ki jih iščem.

Prve tri module v Fresh akademiji sem bila še v globokem spancu, kar je čutila tudi Melita. Mehko me je pozvala, da se snideva  1 na 1. Takrat pa…

Beri naprej >

MOJCA (Fresh Akademija)

“Pred tem sem uporabljala afirmacije in vizualizacije, ki pa niso delovale.”

“Za vpis v FRESH AKADEMIJO sem se odločila, ker sem potrebovala push za naprej, usmeritev, podporo, sveže ideje, primere iz prakse, dodatno motivacijo, nekaj drugačnega, lahkotnega, ker želim iti letos na svoje.

Največji AHA sta do sedaj bili Tehnika narejen in Denar učitelj. S pomočjo Tehnike narejen sem odkrila, da v svoje življenje lahko privabim več užitka, zabave in lahkotnosti, ko kreiram, se odločam in delujem iz občutkov –  kot da sem jaz že danes to, kar si želim oz. hočem postati – FRESH podjetnica.

Beri naprej >

NEJA (Fresh Akademija)

“Zaradi njene vzpodbude si več upam”

“Za vpis v Fresh Akademijo sem se odločila na podlagi Melitinega live videa. Nagovoril me je stavek, da se lahko odločim, da grem na svoje, ne glede na to, da še nimam popolne ideje.

Takrat še niti nisem vedela v kaj grem, ampak sem enostavno čutila, da to je zame in da moram it v to. Sploh, me je nagovorilo tisto, da če mi služba ni več všeč…

Beri naprej >

LIDIJA (Fresh Akademija)

“Če bi sama znala, bi že naredila spremembo”

“Za vpis v Fresh Akademijo sem se odločila, ker sem spoznala, da se vrtim in ustavljam na eni točki, da ne naredim preboja, torej pomeni da nečesa ne vidim.

Če bi sama znala, bi že naredila spremembo. Torej sem ugotovila, da rabim pomoč, drug zorni kot, druge “oči”, ker včasih je potrebno samo to, da prepoznam, kje se “ciklam”.

Moji prebliski, ahaji v Akademiji…Beri naprej >

NATALIJA (individualni fresh program)

“Ko pride mentor, je učenec pripravljen”

“Za delo z Melito sem se odločila, ker sem presodila, da želim sodelovati z nekom, ki je že uspešno naredil ta korak in mi bo podal izkušnje na tej prehojeni poti. Začutila sem, da Meliti lahko zaupam in da bom dobila večjo motivacijo, kot če sama še nadaljnjih nekaj let stopicam na mestu in čakam, da se bo morda nekoč zgodilo.

Rada imam provokativne ljudi, ki me z iskrenostjo in svojimi izkušnjami izzivajo pri iskanju moje vizije in realizaciji le te.VIP dan je bil zame resnično nekaj posebnega – globokega, lepega, sproščenega… še ne znam zapisati z zemeljskimi besedami… SUPER! Veliko prebliskov se je dogajalo v celotnem dnevu, zelo pa se me je dotaknila že priprava inhalatorčka, ki bo moje sidro in spodbuda, kadar ne bo šlo vse po planih (lovor, ki ni želel po naravni poti iz stekleničke :-).

Beri naprej >

SANDRA (skupinski VIP dan)

“Čakanje na mestu vam ne bo prineslo ničesar”

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem se že nekaj časa vrtela v začaranem krogu in se zadeve niso premaknile z mrtve točke. Rekla bi, da je vabilo prišlo do mene ravno v pravem trenutku, ko sem to potrebovala, za odskočno desko in premik naprej.

Skupinski VIP dan mi je prinesel veliko pozitivnih in praktičnih nasvetov ter polno pozitivne ženske energije. Odprl mi je pogled v delo, ki ga bom v bodoče opravljala.

Beri naprej >

Brezplačna e-knjiga

5 korakov do tega, da prenehaš z odlašanjem in greš v pravo akcijo kljub dvomom in strahovom
NAROČAM E-KNJIGO

MOJCA (skupinski VIP dan)

“Hvala ti, ker verjameš v moj potencial.”

Za skupinski VIP dan sem se odločila, ker sem potrebovala pomoč, podporo in motivacijo za premik na naslednjo stopničko pri gradnji mojega novega posla.

Vip dan mi je prinesel zelo uporabno in enostavno tehniko kreiranja oz. manifestiranja ter orodje, kako se dvigniti, ko ti vse pade dol – “opomnike” s pohvalami, ki sem jih prejela.

Beri naprej >

MARJETA (skupinski VIP dan)

“Hvala vesolju, da sem jo imela možnost spoznati.”

Za skupinski VIP dan sem se odločila, ker sem enostavno začutila željo po spremembi, po novih izivih. Prosila sem za podporo na tem področju in že naslednji dan sem bila nagrajena z novim poznanstvom – z Melito.

Brez dileme sem vedela, da sem na pravi poti in da mi VIP dan ne uide.

Beri naprej >

JERNEJA (skupinski VIP dan)

“Ta skupinski VIP dan mi je dal zelo veliko navdiha za naprej.”

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem potrebovala vzpodbudo oz. “brco v rit” za ideje, ki jih imam. Da dobim nov pogled in nova spoznanja, ki mi bodo pomagala pri razvoju nove storitve.

Najbolj mi je bilo pomembno, da odkrijem, kako se s fresh nasveti osvoboditi strahov, ki jih imam (zadnjič se mi je skrivnostno naselila bolečina in prav zanimivo hitro je izginila, verjamem, da je bilo nekaj na Melitinih besedah).

Beri naprej >

ZDENKA (skupinski VIP dan)

“Dobila sem dodaten zagon in nove ideje.”

Za skupinski VIP dan sem se odločila na Melitino povabilo in ker že poznam njeno delo, njeno odlično energijo z individualnega programa, kjer mi je bila mentorica (večmesečni fresh podjetniški program)

Že prej mi je veliko pomagala pri oblikovanju nove storitve, sedaj pa sem potrebovala tudi konkreten načrt, usmeritev, nadaljnjo podporo in razblinitev dvomov.

Beri naprej >

TANJA (skupinski VIP dan)

“Dobila sem dozo motivacije,spoznala metodo za iskanje in prizemljitev prave ideje”

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem čutila, da rabim pomoč in vodenje nekoga zunanjega, ker sem sama prepočasi napredovala. Melita me je poklicala ravno v pravem trenutku in ja, moja odločitev je bila pravilna.

Dobila sem dozo motivacije, spoznala metodo za iskanje in prizemljitev prave ideje ter odkrila vajo za odpravljanje podzavestnih vzorcev. S temi novimi znanji si bom pomagala tudi pri reševanju zadev v podjetju, npr. kako priti do idealnega zaposlenega.

Beri naprej >

LEONIDA (podjetniški VIP intenziv)

“Dobila sem predvsem svež pogled z drugega zornega kota”

Sodelovanje z Melito mi je bilo všeč in mislim da se bom v prihodnosti še odločila za kakšen trening. Bil je sproščen, življenjski pogovor, realna situacija in ne kot smo vajeni iz kakih ameriških best sellerjev , ki niso (v celoti) primerni za naš trg in razmere. Na VIP intenzivu sem dobila precej uporabnih informacij in AHA trenutkov, ki sem si jih pridno zapisovala in me navdihujejo ter spodbujajo še po končanem treningu.

Beri naprej >

EDITA (podjetniški VIP intenziv)

“Prej si nisem znala zamišljati, kako si naj vzamem čas zase”

Za delo z Melito sem se odločila zato, ker sem se znašla na točki, ko sem spoznala, da se brez pomoči ne bom znašla, temveč le obtičala. Moj namen ni bil odnehati, ampak poiskati pomoč, oziroma jo sprejeti, ko se mi pojavi na poti. In ravno to se je zgodilo z Melito, preprosto se je pojavila v mojem življenju ob pravem trenutku in verjamem, da s pravim namenom.

Z odločitvijo za VIP intenziv sem pridobila na samozavesti in to s preprostimi tehnikami. Ves čas sem imela občutek, da Melita točno ve, kaj je potrebno v mojem primeru.

Beri naprej >

MOJCA (podjetniški VIP intenziv)

“To je bila definitivno ena izmed mojih boljših odločitev v življenju.”

Za delo z Melito sem se odločila zato, ker jo spremljam toliko časa, da vem, da ji lahko zaupam, da ima mnogo izkušenj, znanja in da zna zadeve spraviti v prakso. Všeč mi je njena energija, pristop in način delovanja.

Odločitev za VIP intenziv mi je v prvi vrsti prinesla voljo, jasnost, motivacijo, več zaupanja vase, samozavest, ideje…

Beri naprej >

BRIGITA (individualni poslovni fresh program)

“Dobila sem več samozavesti pri komunikaciji s publiko”

Za sodelovanje z Melito sem se odločila zaradi pozitivnih izkušenj v prejšnjih sodelovanjih. Melita je ena najbolj zanesljivih ljudi, kar jih poznam. Če se z njo nekaj dogovorim, to tudi drži. Vedno je točna, dobro razpoložena, pomaga mi, ko moje razpoloženje pade in obupujem in ne vem, kako naprej. Všeč mi je, da svoj individualni program prilagodi potrebi stranke.
Beri naprej >

VANJA (individualni fresh program)

“Delo z Melito priporočam vsem ženskam, ki so se ustavile na poti in ne vedo, kam naprej ali jim manjka poguma.”

Za delo z Melito sem se odločila, ker imam težavo v službi in se posledice kažejo na zdravju in odnosih v družini. Ugotovila sem, da najprej potrebujem zdravljenje notranjosti (po malih korakih) in potem bom ostale rešitve lažje prepoznala. Čutim, da mi bodo novi nasveti in ideje pomagali pri tem, da bodo moje želje postale realnost.

Beri naprej >
Preizkusi srečo in zavrti kolo!
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...